Nämen heeeeeej!

Hej alla underbara nära och kära! Jag vet att det är många av er (speciellt min syster) som har tjatat om att jag ska blogga och haha det är väl dags nu... Grejen är att jag aldrig hittar ett tillfälle att blogga och jag vet inte vad jag ska blogga om för nu är jag så van vid livet här. Känns inte som att ni skulle bry er alls om vad jag skulle skriva här, men jag börjar inse nu att det är fel, jag lovar att jag ska försöka blogga mer. Det kommer inte vara varje dag och kanske inte ens varje vecka, men då och då kanske ett inlägg kommer upp!
 
Men jaa mitt liv här är väldigt simpelt och relaxat.. trivs jättebra ute på landet och jag har redan fått vänner för livet! Här borta är folket bönder, alla är smutsiga och pratar konstigt och sakta men säkert börjar jag också bli på samma sätt, haha.. Det märker jag själv inte av men mina värdföraldrar kallar mig deras "farmgirl" redan... Engelskan är inga problem alls och jag känner att jag måste tänka efter lite nu när jag skriver.. hur alla ord stavas och så... Bådar inte gott för framtida svenska lektioner, haha. Men i alla fall... min familj är skitbra, vissa dagar är bättre än andra men jag har inte haft hemlängtan än, vilket är jätteskönt :) och som ni vet så är det inte bara jag som bor här, Monna från finland finns också ;) Är verkligen jätteglad att vi hamnade i samma familj för vi klickade verkligen direkt! Det känns jätteskönt att ha någon att prata med som går igenom exakt samma sak som en själv :) 
I skolan har jag det jättebra också. Vi gör inte mycket på lektionerna måste jag säga... Skolsystemet är inte alls likadant, lektionerna består av en halvtimmes prat med kompisarna och en halvtimmes prat/läsning/anteckningar med läraren. Vårt schema är samma varje dag. Varje dag har jag historia - engelska - food and nutrition - healt education - lunch - Biologi - creative writing. Varje lektion är exakt en timme och vi har max sju minuter mellan varje lektion. Vi har heller inga klasser, som i sverige. Man väljer sitt eget schema helt enkelt och det är olika människor på varje lektion. Tycker att dagarna flyger iväg riktigt fort här vilket är lite jobbigt.. två kompisar och en lärare har redan sagt att jag inte får åka hem till sverige.. Antingen det eller så följer dom med mig hem, haha. Känns jättejobbigt att tänka på att lämna dom nästa år... Men å andra sidan kan jag inte tänka mig att inte se alla mina vänner i sverige igen! 
När vi har åkt den gula skolbussen i 45 minuter och äntligen kommit hem så gör inte jag och Monna så mycket.. Vi pratar lite, kollar på tv, pluggar.. Sen matar jag alltid kalven vi har och alla våra hundar :)
Just nu är jag faktiskt hemma ensam för Monna är borta på cheerleader uttagning! Jag fick inte följa med och titta så just nu sitter jag och kollar Friends :) 
Jaa jag hoppas att jag inte glömde nånting nu, men jag kommer höra av mig i framtiden! Har inte tagit såå mycket bilder med systemkameran än, ni ser ju det mesta på instagram men det här är i alla fall lite grann :) Har inte tagit nån bild på huset än men det kommer :)
 
 
 
Extremt attraktiv Monna med Emily som jag döpte första dagen jag kom hit :)
 
 
Tim med den stora magen <3
 
 
Bonita (båda hatar att bli fotade, haha)
 
 
 
 
 
 
Vi flummar till oss ibland...
 
 
 
Monna och Dixie (kallar henne korven)
 
 
Hon kommer antagligen döda mig för denhär
 
 
och korna såklart
 
Puss på er (btw... att vi svenskar säger "puss" tll varandra är extremt underhållande för amerikanerna... tror ni förstår varför, haha)
 
 
 
RSS 2.0