Boston

Hellu! Igår hann jag inte blogga för att jag kom hem så sent så jag gör det nu på morgonen. 
Igår var vi i Boston :D Åkte dit tidigt på morgonen, åkte i tre timmar och var där vid tio. Vi hade redan märkt ut lite grejer på kartan som vi ville göra. Till exempel gå till Harvard, Red sox arena och käka på Hard rock :) Tyvärr var arenan stängd ;( men vi hade jävligt kul ändå! Vi passade på att testa frozen yoghurt och lite sånt :) Väldigt amerikanskt :D Eftersom jag inte har varit i New york kan jag egentligen inte säga något om det men jag skulle tro att Boston är lite "wannabe-New york". Väldigt höga byggnader iaf. 
 
 

SPrang i ösregnet

Det förra inlägget strulade lite och lades upp en och en halv timme försent ;) aja så här såg jag ut efter springturen....
 
 
Axel och Fabian jävligt smarta plan... Springa upp för ett berg i ösregnet bland den igenvuxna skogen.. Aja det var en workout och om man bortser från alla sår på benen så var det rätt mysigt :) Patricia och Rebecka från Danmark följde med oss också :D
 
Nu om bara någon timme är dansen så jag ska gå och duscha och byta om :) Pussar

Första "skoldagen"

Hej på er igen! Tänkte att jag skulle blogga varje dag om vad som händer här! Hoppas att jag hinner det. Nu ska jag försöka skriva så snabbt som möjligt för några polare har övertalat mig om att vi ska springa upp för ett berg (?) så det är bara på med träningskläderna :D
 
Idag började den första riktiga skoldagen. Inte så tuff skola egentligen. Vi lär oss lite geografi, hur man lever i amerika o.s.v :) Vi har delats upp i grupper också man kan säga att vi är klasser, som man har i sverige. Och idag fick vi reda på ledarnas "Harry Potter-system" :D Riktigt kul. Vi samlar poäng om vi gör något bra :D Jag och Fabian satt på lunchen och smörade lite för några ledare och vi är de första som dragit in två poäng till vår grupp :D MEN det bästa är att den klass som får mest poäng får åka på en utflykt till Ben&Jerrys factory här i Vermont :D Så alla klasser är riktigt taggade på att vinna.
 
Ikväll är det någon sorts dans som alla ska delta i. Kallas EF-dansen tror jag... jag älskar ju verkligen att dansa...
 
Nu ska jag ut och springa med de jävlarna som övertalade mig... :D
Idag har jag tyvärr inga bilder för kameran har legat på rummet. Det har regnat hela dagen :/
Pussar!
 
 
 
 

Början på EF camp

Hej familj och vänner!
Tänkte bara börja med att säga att Blogg.se har en ny design som jag inte alls är van vid så när jag väl förstår mig på den kommer antagligen bloggen se snyggare ut! ;)
 
Anywaay..
 
Igår kom jag hit till campet i Vermont. Här ska jag stanna i tio dagar med utbytesstudenter från hela världen. Ärligt talat var första dagen inte den bästa, på vägen hit hade jag skaffat många nya killkompisar, men det var det som var problemet. Alla var ju killar! Skitsnälla och det kändes väldigt bekvämt med dem. Men jag insåg att jag måste skaffa tjejkompisar. Kände inte riktigt i början att jag passade in någonstans. Så hemlängtan kom tidigt. Men det gick fort över. Redan på kvällen hade jag skaffat vänner från både sverige och danmark :)
Nu har jag så kul här att jag nästan inte vill åka härifrån! Även fast jag längtar till att träffa min värdfamilj i Kentucky.
Idag har vi badat lite i poolen och resten av dagen har vi bara suttit och pratat i gräset, pratat om allas olika kulturer, musiksmak etc. Allt från himmel och jord :) Många härliga skratt också <3 Det är grymt varmt också... skulle gissa på 32 grader mitt på dagen, men nu på kvällen är det lite svalare.
 
Nu sitter jag på mitt rum (som jag delar med en tjej från Schweiz) och lyssnar på lite musik, skypar med syster och bloggar, fördriver tiden helt enkelt :) Väntar på Hanna som ska hämta mig och så ska vi gå till filmen som spelas i en annan byggnad :)

Norwich univerity som vi bor på är ju ett militärcollege så utanför fönstret hör jag just nu en militärgrupp som är ute och patrullerar :) Ledaren skriker någon ramsa som militärerna härmar och så fort ledaren säger något så är det alltid "YES SIR SERGENT!" Får en hjärtattack varje gång man går förbi ;)

Maten här är definitivt annorlunda ;) Mycket pommes frites, chips, efterätter och allt är definitivt fettigt. Finns även fullt med glasstrutar i en skål som man fyller på själv i glassmaskinen ;) Frukosten är nästan värre, då är det american pancakes med sirap eller choklad, bacon och ägg... Men att bli tjock är inte direkt mitt mål med den här resan, tänkte börja träna mycket när jag kommer till kentucky ;)
Jaa vill nästan berätta mer men det känns som att inlägget är tillräckligt långt nu ;) Pussar från Vermont!


 
 
RIktigt sköna människor dethär <3 Underbara!
RSS 2.0